Katt och arbete
 

KOM OCH JOBBA MED OSS

Hej där - är du vår nästa kollega?

Vi söker nyfikna, sociala och drivna personer inom IT – mjukvaruutvecklare, apputvecklare, testare, tech lead med flera. Vi är ett litet växande konsultbolag i Göteborg och vi jobbar med utvecklande intressanta konsultuppdrag hos våra kunder.


Vårt erbjudande är enkelt:

 • Vi lovar att lösa väl matchade och utvecklande konsultuppdrag hos våra kunder, som passar dig och vår kund.

 • Du får möjlighet att påverka utformningen av din lön, ersättning och utveckling så det blir optimalt för din privata situation.

 • Du kommer tidigt in i verksamheten nya expansion så din påverkan blir stor på bolagets inriktning och utveckling.


​Våra kunder är små och medelstora bolag inom skiftande branscher, främst verksamma i Göteborgsområdet. Vi har varit etablerade som konsultbolag sedan 2011 och agent för frilanskonsulter sedan 2019. Nu vill vi bli fler härliga personer i bolaget!


​Så vi söker dig som

 • har från erfarenhet av mjukvaruutveckling, apputveckling, test eller tekniskt ledande roller,

 • som navigerar väl i en blandning av t ex React, Javascript, C#/.Net, Java, Scala, Go, Python, Cloud, CI/CD, DevOps etc,

 • som verkligen gillar att vara konsult ute hos kund och ha varierande utvecklande uppdrag,

 • har en skön personlighet, öppet sinne och bra energi

 • och som vågar hänga med på en ny resa!


​Vi som driver Pelagia Consulting har båda jobbat 25+ år med att leda och driva olika verksamheter, bland annat flera konsultbolag. Vi har erfarenhet och insikt från insidan vad som är viktigt för våra anställda och våra kunder. Vi tar med oss det in i vårt konsultbolag och bygger utifrån det.

Vi vill bygga ett bolag med ledorden – enkelhet, delaktighet & hållbarhet.

​Så om du är intresserade av att hänga med på en kul utvecklande resa – skicka en introduktion av vad du kan bidra med och ett schysst CV så tar vi kontakt med dig! 😊

Tack för ditt meddelande!

 

KOM OCH JOBBA MED OSS

Vad har du för superkraft?

Det finns ett ökat behov av konsulter till olika konsultuppdrag. Vi söker nu en deltids/heltidsanställd kollega som vill jobba tillsammans med oss, våra konsulter och våra kunder.


Arbetsuppgifter kommer formas efter individens förmåga men det kommer handla om att leverera vår superkraft – att tillsätta professionella konsulter till våra kunder med perfect match - på riktigt!


Vi söker dig som t ex vill och kan;

 • arbeta med hela konsultaffären, dvs söka upp nya konsultköpande kunder, leta fram rätt konsult, presentera konsulter till kund, hantera kontakten mellan kund och konsult inför uppdrag mm mm. Göra bra konsultaffärer helt enkelt!

 • search, screening och intervjuer av kandidater för anställning till oss

 • onboarda egna anställda och konsulter hos våra kunder, uppföljningar av konsultuppdrag, support till linjechefer etc​


Några hade nog kallat rollen "rekryterande och affärsansvarig konsultsäljare" 😊


Kunderna är små till medelstora bolag, ofta i stark tillväxt inom IT-området. Det kan vara både start-ups och mer etablerade verksamheter. Konsulter och kandidater är inom IT - mjukvaruutvecklare, apputvecklare, testare, tekniska ledare etc. Vi kommer jobba både tätt tillsammans och på eget håll – för och med våra kunder, kandidater och konsulter.


Pelagia Consulting är också verksamma inom ledningsstöd och ledarutveckling så för rätt person finns det alla möjligheter till en spännande egen utveckling. Är du helt ny på området kommer vi coacha och stötta dig med uppgifterna.


Vi tror att du;

 • är genuint intresserad av människor – på riktigt

 • har drivet att göra affärer och kontakta kunder

 • kan läsa individer ”mellan raderna”

 • vill se potentialen i andra och fånga in vad som triggar personer till att göra det där extra

 • uppskattar transparens och enkla lösningar

 • är snabb i tanken och kan agera självständigt

 • verkligen tycker det är kul att vara i navet mellan kunder, kandidater och konsulter och som aktivt vill finna de bästa lösningarna för alla inblandade.


​Sen är det väldigt bra om du har en grundförståelse inom IT/teknik och vet vad React, Javascript, C#/.Net, Java, Scala, Python, Cloud, CI/CD, DevOps, Scrum och ett antal andra buzzwords handlar om.


Din erfarenhet sedan tidigare kan komma från flera håll men försäljning av tjänster, HR/rekrytering, IT eller konsultbransch är så klart grymt bra. Men antal års erfarenhet är mindre relevant - det absolut viktigaste är att det klickar mellan dig och mig! 😊


​Är du student på högskola/universitet och vill jobba extra/deltid? Perfekt! Vi hittar en bra lösning som funkar dig och dina studier. Är du mer erfaren inom konsultbranschen – låt oss ha ett första inspirerande samtal!

Tack för ditt meddelande!