top of page
Katt och arbete

SÖKES - GRYMT DUKTIGA KONSULTER! 

Som ni ser är vi ett litet växande konsultbolag i Göteborg och vi jobbar med flera intressanta konsultuppdrag hos våra kunder.

Vi söker fler nyfikna, sociala och drivna personer inom IT – mjukvaruutvecklare, apputvecklare, testare, tech lead med flera.

Vårt erbjudande är enkelt - vi lovar att lösa väl matchade och utvecklande konsultuppdrag som passar både dig, i det läge du befinner dig, och vår kund i vad de söker för expertis. Du får jobba i projekt och uppdrag där du utmanas, får bidra och känna positiv utveckling av din egen förmåga och kunskap.

Så om du

- har erfarenhet av mjukvaruutveckling, apputveckling, test eller tekniskt ledande roller,

- som navigerar väl i en blandning av t ex React, Javascript, C#/.Net, Java, Scala, Go, Python, CI/CD etc,

- som verkligen gillar att vara konsult ute hos kund och ha varierande utvecklande uppdrag,

- och har en skön personlighet, öppet sinne och bra energi?

I så fall - häng med på en kul utvecklande resa! Skicka en introduktion av vad du kan bidra med och ett schysst CV så tar vi kontakt med dig!

Vi som driver Pelagia Consulting har jobbat 25+ år med att leda och driva olika verksamheter, bland annat flera konsultbolag. Vi har erfarenhet och insikt från insidan vad som är viktigt för våra anställda och våra kunder. Vi tar med oss det in i vårt konsultbolag och bygger utifrån det.

Tack för ditt meddelande!

HAR DU SUPERKRAFTEN VI BEHÖVER?

Vi på Pelagia vill gärna ha några fler kollegor att ha kul och bygga bolaget med! Så vi behöver hjälp att finna nya schyssta duktiga kollegor helt enkelt!

Arbetsuppgifterna kommer formas efter din förmåga men det kommer handla om att tillsammans leverera vår speciella superkraft – att tillsätta professionella konsulter till våra kunder med perfect match – på riktigt!

Så vi söker dig som vill och kan;

- arbeta med search, screening och intervjuer av kandidater för anställning till oss

- på sikt arbeta med hela konsultaffären, dvs söka upp nya konsultköpande kunder, leta fram rätt konsult, presentera konsulter till kund, hantera kontakten mellan kund och konsult inför uppdrag mm mm. Göra bra konsultaffärer helt enkelt!

Konsulterna och kandidaterna vi söker för anställning är inom IT - mjukvaruutvecklare, apputvecklare, testare, tekniska ledare etc. Vi kommer jobba både tätt tillsammans och på eget håll – för och med våra kunder, kandidater och konsulter.

Pelagia Consultings systerbolag Pelagia Management är också verksamma inom ledningsstöd och ledarutveckling så för rätt person finns det alla möjligheter till en spännande egen utveckling. Är du helt ny på området kommer vi coacha och stötta dig med uppgifterna.

Vi tror att du;

- är genuint intresserad av människor – på riktigt, du kan läsa individer ”mellan raderna”

- vill se potentialen i andra och fånga in vad som triggar personer till att göra det där extra

- har drivet att göra affärer, kontakta kandidater och kunder

- uppskattar transparens och enkla lösningar, är snabb i tanken och kan agera självständigt

Vi vill gärna att du verkligen tycker det är kul att vara i navet mellan kunder, kandidater och konsulter och som aktivt vill finna de bästa lösningarna för alla inblandade. ​Sen är det toppen om du har en grundförståelse inom IT/teknik och vet hyfsat vad React, Javascript, C#/.Net, Java, Scala, Python, Cloud, CI/CD, DevOpsoch ett antal andra buzzwords handlar om.

Din tidigare erfarenhet kan komma från flera håll men försäljning av tjänster, HR/rekrytering, IT eller konsultbransch är så klart grymt bra. Men antal år av erfarenhet är mindre relevant - det absolut viktigaste är att det klickar mellan dig och oss! 😊

​Är du student på högskola/universitet och vill jobba extra/deltid? Perfekt! Vi hittar en bra lösning som funkar dig och dina studier. Är du mer erfaren inom konsultbranschen – låt oss ha ett första inspirerande samtal!

Tack för ditt meddelande!

bottom of page