IT-KONSULTER

I alla tillsättningar av konsultuppdrag utgår vi från vad du som kund behöver för stöd till just din verksamhet! 

Bakgrunden är att vi har jobbat som chefer och ledare i många år och inser vikten av att ha just rätt personal och team - såväl anställda som konsulter. 

Med förståelse för kundens behov, verksamhet och situation i kombination med insikt om konsultens drivkraft, kunskap och personlighet så lyckas vi ofta lösa perfect match mellan konsult, kund och uppdrag. Det ska bli bra för alla parter!

Vi skulle nog vilja påstå att det är en av våra superkrafter :) 


Våra konsulter är ytterst professionella utvecklare, testare och UX designers med erfarenhet från mängd olika branscher och verksamheter. Vi bygger vårt bolag med egna anställda konsulter och ett stort nätverk av etablerade frilansande konsulter vi själva vill jobba med.

kontor

MANAGEMENTKONSULTER

Med lång erfarenhet som verksamhetsledare, linjechefer, förändringsledare, projektledare mm skiljer vi oss från de flesta av våra branschkollegor. Vi vet hur det är att sitta i ledande positioner och förstår vilka utmaningar företagen och dess ledningar har.

Det är stor skillnad att bara lösa en snabb uppgift mot att förstå hela sammanhanget. Vårt mål är att alltid leverera något som har stort mervärde under lång tid i företaget.


Våra konsulter inom management har mångårig erfarenhet av att leda och verka i företag på olika nivåer. Vi kan ta uppdrag inom program/projektledning, förändringsledning, verksamhetsutveckling, teamutveckling etc 


Vi kan även avlasta er egen rekrytering med t ex senior second opinion på slutkandidater, nischad specialistrekrytering och coaching inom rekrytering.  

Ring oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda inom ledning & styrning. 

händer